10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUn viitor preot si-a batut mama

Un viitor preot si-a batut mama

Doua femei au ajuns sambata la spital dupa ce au fost victimele unor agresiuni. Marioara Pal, in varsta de 53 de ani, a declarat ca in casa ei sta o familie, cu chirie, iar vineri seara unul din membrii acesteia a acuzat-o ca le-ar fi luat o suma de bani. Desi femeia a incercat sa-i explice ca nu le-a luat nici un ban, chiriasul a luat-o la bataie. Victima a fost adusa cu ambulanta la spital, prezentand leziuni grave in zona fetei. Ea spune ca nu a depus plangere la Politie pentru ca se teme ca agresorul s-ar putea razbuna pe baiatul ei, care este minor. Dupa efectuarea investigatiilor si acordarea ingrijirilor de urgenta, cadrele medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta au declarat ca femeia a fost internata in Clinica de Neurochirurgie cu diagnosticul “multiple traumatisme craniene”.
Cea de-a doua femeie, in varsta de 62 de ani, a ajuns la spital dupa ce a fost agresata de fiul ei, student la Facultatea de Teologie. Ana Boriu a povestit ca este frecvent batuta de baiatul ei. Sambata, ea a fost batuta din nou cu pumnii, pe motiv ca ar fi vinovata ca tanarul s-a certat cu prietena lui. Victima a fost adusa la spital, unde cadrele medicale i-au acordat ingrijiri de specialitate.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă