Un apartament are doi proprietari

- O familie cu doi copii risca sa fie aruncata in strada, pentru ca fostul proprietar a revandut casa vanduta acum 16 ani.O familie cu doi copii minori din Sebes risca sa fie "aruncata" in strada din casa in care a locuit ...

Share

Dorin Timonea 0 comentarii

02.12.2008 - 00:00

- O familie cu doi copii risca sa fie aruncata in strada, pentru ca fostul proprietar a revandut casa vanduta acum 16 ani.

O familie cu doi copii minori din Sebes risca sa fie "aruncata" in strada din casa in care a locuit in ultimii 16 ani, dupa ce fostul proprietar de la care au cumparat locuinta a mai vandut-o inca o data. Cumparatorul de acum 16 ani, Ana Groza, nu a reusit sa isi intabuleze dreptul de proprietate asupra apartamentului pentru ca nu a obtinut toate documentele de la fostul proprietar. Aceasta a cumparat apartamentul din Sebes in 1992 de la Elena Vesa. Intre cele doua parti a fost incheiat un document scris de mana, care a fost semnat si de trei martori. In 2008, Elena Vesa a intabulat apartamentul si l-a vandut pentru a doua oara unei familii din Sebes. Nu cu mult timp in urma Ana Groza, casatorita Marcu s-a trezit la usa apartamentului cu noul proprietar, care i-a cerut sa elibereze locuinta in cel mai scurt timp.

 

Al doilea cumparator, Ilie Stoica, care si-a intabulat dreptul de proprietate la Cartea Funciara, a intentat si un proces la Judecatoria Sebes prin care a solicitat evacuarea familiei care l-a cumparat in 1992. Intr-un termen foarte scurt, Ilie Stoica a obtinut la Judecatoria Sebes o ordonanta presedintiala de evacuare a "paratilor" Ana Groza-Marcu si Valerut Marcu, pe motiv ca ei sunt adevaratii proprietari ai apartamentului. Evacuarea a fost amanata, insa, dupa ce Ana Groza-Marcu a obtinut la Tribunalul Alba anularea ordonantei presedintiale pronuntate de Judecatoria Sebes. Avocatul acesteia afirma ca fostii proprietari au recunoscut ca au vandut apartamentul de doua ori. "Au reusit intr-o saptamana sa obtina evacuarea, trecand peste cererea de amanare pentru ca sa ne angajam avocat", a spus Ana Groza-Marcu.

Citește totul despre:

Comentarii