Traficanti de droguri, prinsi cu focuri de arma

- Tinerii vindeau marijuana "de casa".Ofiterii brigazii de crima Organizata Alba au reusit sa desfiinteze o retea de trafic de droguri de risc, adica marijuana, care actiona pe raza a trei judete: Sibiu, Alba si Cluj. ...

Share

Dorin Timonea 0 comentarii

03.12.2008 - 00:00

- Tinerii vindeau marijuana "de casa".

Ofiterii brigazii de crima Organizata Alba au reusit sa desfiinteze o retea de trafic de droguri de risc, adica marijuana, care actiona pe raza a trei judete: Sibiu, Alba si Cluj. Gruparea este formata din opt barbati cu varste intre 18 si 33 de ani. sapte dintre acestia au domiciliul in Sibiu, iar unul are cetatenie romana si este rezident in Germania. Potrivit politistilor, acestia au cultivat in cursul anului 2008 cannabis in apropierea municipiului Sibiu. Drogurile rezultate dupa preparare au fost vandute cu sume cuprinse intre 30-50 lei gramul sau 25 lei tigara unor consumatori ocazionali din cele trei judete. La sfarsitul saptamanii trecute, politistii au organizat o actiune de prindere in flagrant a doi dintre membrii gruparii – D. Marius Alexandru si D. Ionut Liviu. Cei doi se deplasau cu un autoturism pe teritoriul localitatii Miercurea Sibiului si nu au oprit la somatia politistilor.

 

Au fost urmariti aproximativ 10 kilometri, dupa care au fost trase mai multe focuri de arma in aer, iar ulterior asupra autoturismului. Pana la urma, cei doi barbati au fost imobilizati, iar in masina a fost gasita o cantitate de aproximativ doua kilograme de marijuana pe care intentionau sa o vanda unui cetatean italian in schimbul a 12.000 euro. Concomitent, ofiterii care au participat la actiune i-au identificat in trafic si imobilizat pe alti doi membri ai retelei – s. Alexandru Ioan si D. Adrian Daniel. La perchezitiile domiciliare, a fost gasita o cantitate de 400 grame de marijuana. Trei dintre cele opt persoane acuzate de trafic de droguri - s. Alexandru Ioan, D. Ionut Liviu si D. Adrian Daniel – au fost arestate preventiv pe o perioada de 29 de zile. Daca vor fi gasiti vinovati, membrii gruparii risca inchisoarea intre 5 si 15 ani.

Citește totul despre:

Comentarii