Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tineri muzicieni in concertla Palatul Sutu

Asta-seara, la Palatul Sutu, in cadrul Stagiunii Muzicale "Iosif Sava" a Fundatiei ACCUMM, cu incepere de la ora 18.30, va avea loc un recital sustinut de cei mai buni tineri muzicieni de la Scoala de Muzica si Arte Plastice "Iosif Sava" din ...

Share

Adina Stefan 0 comentarii

01.02.2005 - 00:00
Asta-seara, la Palatul Sutu, in cadrul Stagiunii Muzicale "Iosif Sava" a Fundatiei ACCUMM, cu incepere de la ora 18.30, va avea loc un recital sustinut de cei mai buni tineri muzicieni de la Scoala de Muzica si Arte Plastice "Iosif Sava" din Capitala. Cu acest prilej vor evolua pianista Nicolaescu Miruna, violonista Limban Ana, pianista Ana Grosu, violonistul Mihai Dragomir, pianistul Vladimir Ilie, violonistul Bogatu Dragos, pianista Marta Zamfirescu, flautista Marta Ghelesel, violonista Laura Sandru, violoncelista Calina Epuran si violonista Alexandra Paladi. Ei vor interpreta lucrari de Hasslinger, Komarovsky, Kuhlau, Haydn, J.S. Bach, Mozart, Debussy, Wienieawsky.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...