Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teren vandut cu documente false

Lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor cerceteaza trei barbati care s-au folosit de identitati false pentru a convinge un client sa cumpere un teren din Eforie Nord. Politistii spun ca Dragos G., in varsta de 31 de ani, recidivist, ...

Share

Rl online 0 comentarii

23.07.2005 - 00:00
Lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor cerceteaza trei barbati care s-au folosit de identitati false pentru a convinge un client sa cumpere un teren din Eforie Nord. Politistii spun ca Dragos G., in varsta de 31 de ani, recidivist, Enver F., in varsta de 36 de ani, si Dragos F., in varsta de 26 de ani, toti din Constanta, au pretins suma de 15.000 euro de la un cetatean pentru a-i vinde un teren intravilan de 19.800 metri patrati, situat in zona complexului "Steaua de Mare", proprietatea Primariei Eforie Nord, in urma unei licitatii fictive. Pentru a-si realiza scopul, Dragos G. s-a folosit de calitati oficiale mincinoase, precum si de documente falsificate, respectiv hotarare a Consiliului Local al Primariei Constanta si caiet de sarcini anexat, care lasau sa se inteleaga ca sunt intocmite de Primaria Constanta. Avand astfel suportul documentar intocmit si creandu-i partii vatamate iluzia ca toata aceasta activitate de cedare de pamant se face cu sprijinul unui functionar din primarie cu drept de decizie, Dragos G. a pretins si a primit suma de 15.000 euro. Enver F. si Dragos G. au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...