Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teoria chibritului pedist

Pentru ca dumnealui este mai presus de orice critica, domnul Adrian Nicolaescu, subprefectul judetului Constanta, ne avertizeaza cu degetul sau aratator, incercand sa ne puna la punct pe un ton mai mult decat amenintator. Desi nu cred ca l-a ...

Share

Lucian Cristea 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Pentru ca dumnealui este mai presus de orice critica, domnul Adrian Nicolaescu, subprefectul judetului Constanta, ne avertizeaza cu degetul sau aratator, incercand sa ne puna la punct pe un ton mai mult decat amenintator. Desi nu cred ca l-a mandatat cineva, domnul Nicolaescu, ajuns subprefect dupa ce a urcat treptele algoritmului politic, sare la beregata noastra pe motiv ca ne-am permis sa criticam sistemul biela-manivela PD-PNL al Aliantei D.A. Constanta. Pentru ca am facut unele comentarii in legatura cu disfunctionalitatile existente in sanul Aliantei D.A. Constanta, stimabilul nostru domn subprefect ne improasca cu noroi, afirmand ca suntem tendentiosi si ca aducem acuzatii nefondate. Inarmat cu bidineaua inmuiata in roz-bombon, Adrian Nicolaescu se straduieste sa zugraveasca o imagine cat mai idilica a formatiunii politice din care face parte si domnia sa! Ca sa para cat mai convingator, pentru ca alte argumente nu are la indemana, recurge, intr-un "drept la replica", la tot felul de calomnii indreptate impotriva noastra. Sigur, dumnealui e subprefect - nu-i asa? -, reprezinta Puterea si, ca atare, i se poate permite orice! Domnul Nicolaescu sustine cum ca ziarul nostru ar fi omis in mod intentionat declaratiile celor doi lideri din cadrul aliantei constantene, declaratii care, in opinia sa, mustesc de roz-bombon si armonie. Omul Partidului Democrat din cadrul Prefecturii Constanta face dovada clara ca a depasit carosabilul realitatii si ca nu este la curent cu ultimele luari de pozitie in aceasta chestiune. Se vede ca subprefectul nu are habar de declaratiile senatorului liberal Puiu Hasotti si de interviul acordat de Gheorghe Dragomir, liderul interimar al PNL Constanta, unui ziar local, cei doi punandu-l serios pe ganduri pe Stelian Dutu, seful sau de partid. Sigur, pentru domnia sa nu sunt elocvente disputele din ultima vreme care au accentuat si mai mult starea de fragilitate a Aliantei D.A. la Constanta. Sau poate ca incearca sa ne vare pe gat, cu metode pe care le credeam uitate, unitatea de monolit a Aliantei. In conditiile in care Stelian Dutu ne-a anuntat ca va organiza o conferinta de presa pe aceasta tema, nu credem ca era cazul ca subprefectul Adrian Nicolaescu sa iasa la inaintare ca sa ne faca noua teoria chibritului pedist. Cat priveste relatiile sale cu prefectul Danut Culetu, bazate - dupa cum domnia sa graieste intr-o autentica limba de lemn - pe "respect reciproc si colaborare permanenta", este o chestiune care chiar nu ne intereseaza! Nu era momentul sa ne descrie aceasta relatie in cuvinte atat de mieroase!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...