Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Târgul HoReCa la malul mării

A IX-a ediţie a Salonului de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică va fi inaugurată mâine la Pavilionul Expoziţional Constanţa. La manifestare participă 36 de expozanţi, dintre care 15 expun pentru prima dată la malul ...

Share

Darius Martinescu 0 comentarii

21.03.2011 - 20:03

A IX-a ediţie a Salonului de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică va fi inaugurată mâine la Pavilionul Expoziţional Constanţa. La manifestare participă 36 de expozanţi, dintre care 15 expun pentru prima dată la malul mării. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură în colaborare cu Consiliul Judeţean Constanţa. „Ceea ce este foarte important la ediţia din acest an am înregistrat o creştere cu 20% atât în ceea ce priveşte numărul de expozanţi, cât şi ca suprafaţă" a precizat Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa. Întreprinzătorii din turism pot viziona timp de patru zile o ofertă bogată de echipamente, materiale şi mobilier pentru hoteluri şi restaurante.

În paralel cu manifestarea expoziţională, vor fi organizate întâlniri şi seminarii pe cele mai importante teme din domeniul hotelier la care vor participa reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, autorităţi locale şi naţionale din turism. Programul de vizitare a târgului este între orele 10.00 şi 18.00 - miercuri, joi şi vineri (23-25 martie), respectiv între 10.00 şi 15.00 în ziua de sâmbătă, 26 martie. Cea mai importantă manifestare conexă este simpozionul „2011 - Turismul pe litoralul românesc în contextul pieţei turistice europene", programat pentru 23 martie, începând cu ora 11.30 şi unde vor participa pe lângă organizatorii manifestării expoziţionale, Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică Litoral - Delta Dunării, Centrul Enterprise Europe Constanţa, precum şi agenţiile de turism.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...