21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024

Stiri

Batut in drum spre casa

Un tanar a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta pe strada. In noaptea de luni spre marti, in jurul orei 04.00, pe strada Strajerului, din Constanta, a fost gasit Daniel B., 21 de ani, care prezenta urme vizibile de agresiune. Salvatorii au anuntat Serviciul Judetean de Ambulanta Constanta, care l-a transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Constanta. In urma efectuarii investigatiilor, tanarul a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial acut deschis si intoxicatie cu alcool. O data ce a fost pus pe picioare de cadrele medicale, Daniel a refuzat internarea si a fugit din spital. Cazul a fost preluat de politisti si, din cercetarile efectuate, a rezultat ca a fost batut de un coleg de munca.

Raniti dusi la Bucuresti

Doi barbati au fost transportati, ieri, la Bucuresti dupa ce au suferit leziuni grave la coloana. Constantin Cioronet, in varsta de 52 de ani, a fost adus la Spitalul Clinic de Urgenta Constanta dupa ce, in timp ce se afla pe o platforma in cariera Sitorman, a cazut in gol de la cinci metri inaltime. El le-a declarat cadrelor medicale ca a alunecat pe un surub si ca din acel moment nu isi mai aduce aminte nimic. In urma investigatiilor, medicii au spus ca acesta a suferit un traumatism de coloana cervicala si multiple fracturi costale. Cateva ore mai tarziu, in urgenta a ajuns si Cristian Ciubotaru, in varsta de 18 ani, din Basarabi. In timp ce sarea pe o trambulina acesta a cazut stramb si a suferit traumatisme grave in zona vertebrelor C3 si C4. Ambii pacienti au fost transportati de urgenta la Spitalul Bagdasar din Bucuresti, unde vor fi supusi unor interventii chirurgicale.

Marfuri contrafacute

Lucratorii vamali de la Biroul Vamal Constanta Sud, impreuna cu politistii de frontiera, au descoperit in urma unor controale bunuri susceptibile a aduce atingere mai multor marci inregistrate.
Containerele erau sosite din China pentru diversi agenti economici cu sediile sociale declarate in Bucuresti. Astfel, s-au descoperit 7.910 perechi de incaltaminte sport din fibre sintetice susceptibile a aduce atingere marcii Adidas, 3.168 de hanorace din fibre sintetice pentru femei si 152 de pompe de apa, centrifugale, tip TPM 60, marfuri ce nu erau inscrise in documentele de insotire a marfii. Autoritatea vamala a procedat la suspendarea formalitatilor de vamuire si a retinut marfa susceptibila a fi contrafacuta in vederea trimiterii spre expertizare. Valoarea estimativa a marfurilor confiscate este de aproape 30.000 de lei RON.

Se intorc din Kosovo

Ultimii militari romani din detasamentul ROFND X sosesc astazi pe aeroportul international Mihail Kogalniceanu. Cei 46 de militari de la Batalionul 341 Infanterie Topraisar vor reveni in tara la bordul unui avion Hercules. Comandantul unitatii, locotenent-colonel Vasile Vreme, a declarat ca militarii se intorc dupa aproape cinci luni din Kosovo, perioada in care au executat misiuni de mentinere a pacii, de paza, patrulare si insotire de convoaie, sub comanda NATO. Tot astazi, de pe aeroportul Mihail Kogalniceanu, va pleca spre Kosovo un alt detasament de 48 de militari de la o unitate din Campulung.

Taiat de tren

Un barbat in varsta de 50 de ani si-a pus capat zilelor aruncandu-se in fata trenului. La Km 208+750, pe raza statiei CF Basarabi, trenul rapid 934 l-a accidentat mortal pe Mihai D., din Valu lui Traian. Lucratorii Politiei Transporturi au declarat ca barbatul s-a aruncat in fata locomotivei in ultimul moment si ca mecanicul nu a mai putut face nimic pentru a-l evita. Cadavrul a fost transportat la morga Cimitirului Central Constanta, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzelor mortii.

Cele mai citite

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă