Spectacole gratuite pentru copiii defavorizati din Aiud

» Copiii din familii sarace vor avea acces liber la spectacolele gazduite de Centrul Cultural "Liviu Rebreanu"» Ceilalti elevi vor primi reduceri de 50 la suta din pretul biletelorConsiliul local Aiud a ...

Share

Dorin Timonea 0 comentarii

07.02.2009 - 00:00

» Copiii din familii sarace vor avea acces liber la spectacolele gazduite de Centrul Cultural "Liviu Rebreanu"
» Ceilalti elevi vor primi reduceri de 50 la suta din pretul biletelor

Consiliul local Aiud a aprobat noile preturi ale biletelor de intrare si tarifele de inchiriere a salii de spectacole a Centrului Cultural "Liviu Rebreanu", subordonat CL Aiud, in baza unui proiect de hotarare initiat de primarul Horatiu Josan, la propunerea directorului Ioan Hadarig. Proiectul a fost adoptat cu unanimitate de voturi, cu amendamentul propus de prof. Simona Lazar, consilier local PSD, care vizeaza intrarea gratuita la spectacolele organizate de Centrul Cultural "Liviu Rebreanu" a elevilor care provin din famiilii fara venituri, pe baza unei adeverinte eliberate de unitatea scolara. Potrivit hotararii, adultii vor plati 10 lei/bilet, iar elevii, studentii si pensionarii vor beneficia de reducere de 50 la suta. Ei vor achita cinci lei/bilet. Elevii saraci vor intra gratis la spectacolele organizate de Centrul Cultural "L. Rebreanu", dar vor plati cinci lei pentru restul spectacolelor gazduite de aceasta institutie.

 

Inchirierea salii de spectacole cu 313 locuri va costa 100 de lei/ora pentru primele patru ore, iar pentru o perioada mai mare de patru ore, pretul poate fi modificat in urma unei negocieri directe cu solicitantul. Pentru inchirerea salii de conferinte cu 100 de locuri, solicitantii vor plati 80 de lei/ora pentru primele patru ore, iar tariful va fi negociat pentru perioada suplimentare. Sala mica de conferinte, de 50 de locuri, va fi inchiriata contra sumei de 50 de lei/ora, iar pentru o perioada mai mare de patru ore pretul va fi negociat direct cu solicitantii. La acestea se adauga 15 la suta din incasari pentru manifestarile la care colaboreaza si Centrul Cultural "L. Rebreanu" sau spectacolele pentru elevi si 25 la suta din incasari, pentru celelalte spectacole.

Citește totul despre:

Comentarii