Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Soseaua Viilor ar putea fi gata abia in 2006

Bucurestenii care circulau pe Soseaua Viilor vor trebui sa mearga pe rute ocolitoare pana la terminarea lucrarilor ample de reabilitare a sistemului rutier si a retelelor edilitare din subteran. Circulatia pe Soseaua Viilor, intre strazile Dr. ...

Share

Rl online 0 comentarii

08.09.2005 - 00:00
Bucurestenii care circulau pe Soseaua Viilor vor trebui sa mearga pe rute ocolitoare pana la terminarea lucrarilor ample de reabilitare a sistemului rutier si a retelelor edilitare din subteran. Circulatia pe Soseaua Viilor, intre strazile Dr. Istrate si Cosbuc, a fost inchisa pe 15 august, atunci cand au inceput lucrarile. "Pe Soseaua Viilor se inlocuiesc conductele de apa si se consolideaza magistrala de gaze. Vor fi inlocuite bransamentele la apa si gaze, iar fundatia drumului va fi sapata la 90 de cm. Nu anticipez cand se vor finaliza lucrarile, probabil ca in 2006", a declarat Gheorghe Udriste, directorul Directiei Transporturi din Primaria Capitalei. Atat carosabilul, cat si trotuarele si bordurile vor fi reabilitate, astfel incat strada sa arate impecabil la finalizarea lucrarilor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...