Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Somatii pentru deversarea apelor uzate in Lacul Fundeni

Peste 150 de proprietari de imobile din zona Ostrov - sectorul 2 au fost somati de inspectorii Biroului de Protectia Mediului pentru incalcarea normelor de protectie a apelor. In cadrul controlului au fost verificate 240 de persoane fizice si ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Peste 150 de proprietari de imobile din zona Ostrov - sectorul 2 au fost somati de inspectorii Biroului de Protectia Mediului pentru incalcarea normelor de protectie a apelor. In cadrul controlului au fost verificate 240 de persoane fizice si juridice, foarte multi locatari neavand fose septice pentru colectarea apelor uzate. Acestea erau deversate direct in Lacul Fundeni, poluand mediul ambiant. "Daca persoanele somate nu se vor conforma legislatiei, vor primi amenzi usturatoare de la Politia Comunitara. Sanctiunile pentru poluarea apelor sunt destul de mari - intre 10 si 30 de milioane pentru persoanele fizice si intre 50 si 150 de milioane lei pentru persoanele juridice", a spus primarul Ontanu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...