Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Serviciu telefonic de informatii in maghiara, la Targu-Mures

Compania "Romtelecom" a lansat, ieri, la Targu-Mures, in premiera nationala, un serviciu de informatii de numere clienti in limba maghiara. Evenimentul a avut loc in prezenta ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt. ...

Share

Adriana Cercel 0 comentarii

02.08.2005 - 00:00
Compania "Romtelecom" a lansat, ieri, la Targu-Mures, in premiera nationala, un serviciu de informatii de numere clienti in limba maghiara. Evenimentul a avut loc in prezenta ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt.
"Cred ca este un moment foarte important pentru noi, pentru cetatenii abonati ai "Romtelecom", care pot sa apeleze incepand de azi si in limba maghiara serviciul de informatii al institutiei", a spus demnitarul. El a mai afirmat ca lansarea noului serviciu s-a facut in urma numeroaselor solicitari venite din partea abonatilor maghiari.
Astfel, numarul de telefon la care se pot obtine informatii in aceasta limba este 932, iar furnizarea datelor este asigurata de sapte operatori, zilnic intre orele 7.00-22.00. "Serviciul este national si se adreseaza unui segment larg de abonati, care reprezinta circa 7 la suta din totalul celor 4.000.000 de abonati ai "Romtelecom". Daca vor exista solicitari si din partea vorbitorilor in limba romanes, se va studia si analiza posibilitatea infiintarii unui serviciu similar in aceasta limba", a adaugat ministrul.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...