Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Servicii socio-medicale la domiciliul varstnicilor

Batranii lipsiti de sprijin material, financiar sau familial pot beneficia de servicii socio-medicale la domiciliu oferite in cadrul unui program derulat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 3 si ...

Share

Rl online 0 comentarii

26.07.2005 - 00:00
Batranii lipsiti de sprijin material, financiar sau familial pot beneficia de servicii socio-medicale la domiciliu oferite in cadrul unui program derulat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 3 si Asociatia "Crucea Alb-Galbena".
In acest program au fost incluse pana in prezent 80 de persoane, carora li se ofera servicii menajere strict legate de procesul de ingrijire, ajutor la efectuarea toaletei si imbracat, mentinerea mediului ambiant (caldura, aerisire) in limite acceptabile, informare si consiliere in orice fel de probleme socio-medicale. De asemenea, se asigura ajutor persoanelor dependente care nu sunt internate intr-o institutie sanitara.
Cei care doresc sa fie inclusi in acest program se pot adresa DGASPC - Serviciul Asistenta Comunitara pentru Persoane Varstnice din strada Lucretiu Patrascanu nr. 3-5 sau la Centrul de zi din Aleea Ramnicu Sarat nr. 1. Programul de lucru cu publicul este de luni pana vineri, intre orele 8 si 16.30.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...