Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sef nou la IJP Tulcea

Dupa organizarea mai multor examene pentru ocuparea functiei vacante de inspector-sef al Inspectoratului Judetean de Politie Tulcea, ministrul Vasile Blaga, a emis ordinul de numire a sefului politiei din judetul Tulcea. El este comisarul Paul ...

Share

Rl online 0 comentarii

02.06.2005 - 00:00
Dupa organizarea mai multor examene pentru ocuparea functiei vacante de inspector-sef al Inspectoratului Judetean de Politie Tulcea, ministrul Vasile Blaga, a emis ordinul de numire a sefului politiei din judetul Tulcea. El este comisarul Paul Machedon, care pana acum a indeplinit functia de sef al Serviciului Crima Organizata, iar anterior a fost sef al Politiei orasului Isaccea. Numirea sefului IJP Tulcea a fost amanata mai bine de o luna dupa anuntarea rezultatelor. Desi se stia inca de la finele lunii aprilie ca Paul Machedon a obtinut nota cea mai mare la concurs, aproximativ o luna ministrul Blaga a refuzat sa semneze ordinul de numire. Au existat suspiciuni ca Machedon nu ar fi fost agreat de structurile de conducere ale partidelor de guvernamant din judetul Tulcea pe motiv ca ar fi fost prea apropiat de anumiti politisti agreati de sefii PSD Tulcea. In aceste conditii s-ar putea ca noul sef al Politiei Tulcea sa intampine dificultati serioase in exercitarea functiei. IJP Tulcea s-a remarcat in ultimii ani ca singurul inspectorat din tara care nu a descoperit in ultimii trei ani vreo fapta de coruptie, iar dosarele vechi de coruptie au fost musamalizate de anchetatorii tulceni.

Citește totul despre:

Comentarii