Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Se plateste alocatia de nou-nascut

La Serviciul Alocatii si Ajutor Social sector 6 au fost inregistrate pana in prezent 442 solicitari pentru acordarea alocatiei de nou-nascut. 247 de copii, nascuti inainte de 1 ianuarie 2006, vor primi alocatia in valoare de 186 RON, iar ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.03.2005 - 00:00
La Serviciul Alocatii si Ajutor Social sector 6 au fost inregistrate pana in prezent 442 solicitari pentru acordarea alocatiei de nou-nascut. 247 de copii, nascuti inainte de 1 ianuarie 2006, vor primi alocatia in valoare de 186 RON, iar ceilalti 195, nascuti dupa 1 ianuarie, au dreptul la o alocatie de 195 RON. Banii se pot ridica pe 27 si 28 martie, de la casieria din str. Drumul Taberei nr. 18, intre orele 11 si 15, cu buletinul de identitate al mamei si certificatul de nastere, in original, al copilului. Dosarul pentru alocatie va contine: certificatul de nastere al copilului; certificatele de nastere ale copiilor nascuti anterior; actul de identitate al mamei; livretul de familie - toate in original si copie. Pentru mamele care nu au nascut in sectorul 6 este necesara o adeverinta (negatie) eliberata de primarul localitatii de domiciliu sau al celei unde a fost inregistrata nasterea, din care sa rezulte ca nu s-a mai beneficiat de alocatie.

Citește totul despre:

Comentarii