Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Se cauta instalatori

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti a inregistrat 1.621 posturi vacante, comunicate de firme si institutii. Cele mai multe oferte sunt pentru muncitorii calificati, respectiv 698 locuri de munca. Pentru necalificati ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.10.2005 - 00:00
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti a inregistrat 1.621 posturi vacante, comunicate de firme si institutii.
Cele mai multe oferte sunt pentru muncitorii calificati, respectiv 698 locuri de munca. Pentru necalificati sunt disponibile 314 posturi, pentru somerii cu studii medii 543, iar pentru cei cu studii superioare doar 66 locuri de munca. Angajatorii au nevoie de meseriasi, in special instalatori, lacatusi, tamplari, zidari. Continua ofertele pentru confectioneri articole textile, cusatori fete piele si inlocuitori si muncitori in constructii. Pentru somerii cu studii medii sunt disponibile 440 de posturi pentru agent paza, 41 pentru lucratori comerciali, 8 tehnicieni constructori. Persoanele cu studii superioare au mai multe sanse daca sunt proiectanti sisteme informatice sau ingineri in diverse domenii.
Somerii fara studii se pot angaja ca gunoier, maturator strada, ingrijitor cladiri, menajera, vanzator ziare. Informatii privind locurile de munca vacante se obtin, functie de domiciliu, la agentiile locale ale AMOFM: sector 1 - str. Piata Amzei nr. 13; sector 2 - str. Luca Stroici nr. 13; sector 3 - str. Ceaus Radu nr. 3; sector 4 - sos Berceni nr. 8; sector 5 - bd. Pieptanari nr. 64; sector 6 - bd Timisoara nr. 59.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...