10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialScandal intre rromii dintr-o comuna din Alba

Scandal intre rromii dintr-o comuna din Alba

Un scandal izbucnit intr-o comuna din Alba intre mai multe familii de rromi a fost aplanat de politisti inainte de a se transforma intr-o bataie generala cu bate si topoare. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie, scandalul a izbucnit, luni dupa-amiaza, intre capii a patru familii de rromi din comuna Calnic.
Cei patru barbati, Gheorghe Marcu, Gheorghe Stan, Radu Marcu si Gheorghe Borbir au consumat bauturi alcoolice, intr-un bar din comuna si la un moment dat acestia au inceput sa se certe si sa se ameninte. Acestia s-au luat apoi la bataie, iar primii doi dintre barbati, vazand ca nu pot face fata adversarilor, au fugit spre casa alertandu-si familiile.
In cateva minute, cel putin 20 de persoane cu bate si topoare s-au adunat in fata caselor celor doi agresori, vrand sa intre peste acestia in locuinte. Geamurile celor doua case au fost sparte si gardurile distruse, iar unul dintre barbati a fost ranit.
Politistii din Calnic au cerut ajutorul celor din Sebes, iar impreuna cu doua echipaje trimise de acestia au reusit aplanarea conflictului. Toti cei implicati in acest scandal au fost sanctionati contraventional.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă