Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-au desfiintat casele de copii

La inceputul lunii septembrie, sistemul de protectie a copilului din judetul Tulcea s-a reorganizat. Astfel, au fost inchise ultimele trei foste case de copii, numite in ultimii ani centre de plasament. Este vorba despre centrul de plasament ...

Share

Rl online 0 comentarii

08.09.2005 - 00:00
La inceputul lunii septembrie, sistemul de protectie a copilului din judetul Tulcea s-a reorganizat. Astfel, au fost inchise ultimele trei foste case de copii, numite in ultimii ani centre de plasament. Este vorba despre centrul de plasament "Cocorii" din municipiul Tulcea si casele de copii din localitatile Isaccea si Zebil. Cu exceptia unor copii cu handicap psihic, care vor fi plasati in Zebil, unde va fi creat un spital destinat acestora, restul copiilor aflati in asistenta Consiliului Judetean Tulcea vor fi ingrijiti in sistemul de tip familial. In acest scop, administratia din judetul Tulcea a achizitionat un numar mare de locuinte pentru copiii abandonati.
Ingrijirea acestora cade in sarcina unor asistenti maternali platiti din bugetul local. In momentul ajungerii la maturitate, ei vor ramane chiriasi in aceste locuinte, cu conditia sa accepte locurile de munca unde sunt plasati de institutiile statului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...