Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-a terminat calvarul lipsei apei calde pentru o parte din bucuresteni

Apa calda a revenit la robinetele mai multor bucuresteni care au fost privati de acest serviciu timp de opt zile, cat s-au efectuat reviziile la instalatiile RADET. Furnizarea apei s-a reluat in perimetrul delimitat de strazile: Liviu Rebreanu, ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Apa calda a revenit la robinetele mai multor bucuresteni care au fost privati de acest serviciu timp de opt zile, cat s-au efectuat reviziile la instalatiile RADET. Furnizarea apei s-a reluat in perimetrul delimitat de strazile: Liviu Rebreanu, Postavarului, 1 Decembrie 1918, Calea Mosilor, Ion Maiorescu, Labirint, Mihai Bravu, Matei Basarab si Calea Calarasi. RADET va anunta in zilele urmatoare zonele unde se va relua alimentarea cu apa calda.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...