Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-a majorat indemnizatia pentru persoanele cu handicap

Guvernul a aprobat proiectul de hotarare privind majorarea indemnizatiei lunare pentru persoanele cu handicap. Astfel, adultii cu handicap grav si accentuat care nu realizeaza venituri din salarii sau pensii, cu exceptia pensiei de urmas, vor ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.07.2005 - 00:00
Guvernul a aprobat proiectul de hotarare privind majorarea indemnizatiei lunare pentru persoanele cu handicap. Astfel, adultii cu handicap grav si accentuat care nu realizeaza venituri din salarii sau pensii, cu exceptia pensiei de urmas, vor beneficia de un venit lunar de 150 de lei. Un alt proiect de act normativ aprobat de Guvern este cel referitor la majorarea nivelului minim al alocatiei zilnice de hrana pentru cei aflati in institutiile de protectie speciala pentru persoanele cu handicap. Astfel, alocatia de hrana se poate majora, intr-un cuantum mai mare decat cel stabilit prin HG, ca urmare a hotararii consiliilor judetene, respectiv a consiliilor locale, la propunerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din fiecare judet in parte.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...