Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Romtelecom va finaliza in luna iulie modernizarea retelei

Romtelecom a anuntat ca in cursul lunii iulie va finaliza lucrarile de modernizare a infrastructurii retelei de telecomunicatii si de instalare de echipamente de ultima generatie, ce se desfasoara in aceasta perioada in Bucuresti. Aceste ...

Share

Dina Radulescu 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Romtelecom a anuntat ca in cursul lunii iulie va finaliza lucrarile de modernizare a infrastructurii retelei de telecomunicatii si de instalare de echipamente de ultima generatie, ce se desfasoara in aceasta perioada in Bucuresti.
Aceste lucrari, care au necesitat investitii de aproximativ 25 milioane euro, vor crea conditiile pentru cresterea calitatii serviciilor oferite si pentru furnizarea de noi servicii performante (acces Internet, transfer de date de mare viteza, posibilitatea utilizarii in acelasi timp a telefonului, faxului, cat si a calculatorului pentru transfer de date de mare viteza folosind o singura pereche de fire de cupru etc.).
Zona centrala a Capitalei functiona pe o infrastructura de retea construita din cabluri de tip vechi, unele instalate inainte de 1970, distribuite pe distante mari si concentrate in trei puncte. Obiectivul este ca pe acelasi fir traditional de cupru pe care altadata se furniza doar "voce", sa se poata oferi simultan voce, date, televiziune, jocuri.
In acest sens, va fi inlocuita integral infrastructura de cabluri in Victoria, Piata Victoriei si Plevnei. Mai exact, se vor instala echipamente de ultima generatie in urmatoarele zone: Victoria, Piata Victoriei, Plevnei, Dacia, Dorobanti, Baneasa, 1 Mai, Nord, Crangasi, Pajura, Militari, Sud, Sud-Vest, Sud-Est (Vitan), Vacaresti, Iancului, Colentina.
Pentru o parte din abonatii preluati in noile echipamente numarul de apel se va schimba, dar acest proiect rezolva pe viitor problema pastrarii numarului de apel in situatia mutarii locatiei clientului in orice zona din Bucuresti, cu oferirea serviciilor rapid si la acelasi standard.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...