Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Reduceri de tarife pentru colectarea selectiva a deseurilor

Locuitorii sectorului 6 care colecteaza selectiv deseurile in scopul reciclarii vor beneficia de tarife reduse pentru salubrizare. La fiecare patru saci de gunoi menajer ridicati de firma de salubrizare contra cost al cincilea este gratuit. ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.07.2005 - 00:00
Locuitorii sectorului 6 care colecteaza selectiv deseurile in scopul reciclarii vor beneficia de tarife reduse pentru salubrizare. La fiecare patru saci de gunoi menajer ridicati de firma de salubrizare contra cost al cincilea este gratuit. Biroul de Protectie si Monitorizare a Starii Mediului din cadrul Primariei sectorului 6 a realizat o monitorizare a cantitatilor de deseuri preluate si valorificate in perioada 27 iunie-24 iulie a.c., prin statia de colectare si reciclare a deseurilor apartinand societatii de salubrizare cu care Primaria sectorului 6 se afla sub contract. Astfel, s-au strans urmatoarele cantitati: carton - 85.647 kg, mase plastice - 7.633 kg si sticla - 1.449.965 de bucati. "Este imbucurator faptul ca a crescut interesul cetatenilor fata de colectarea selectiva a deseurilor, fapt demonstrat si de cresterea cantitatilor preluate si valorificate de catre prestatorul autorizat", a declarat Cristian Poteras, primarul sectorului 6.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...