Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Puncte de colectare in sectoarele 4 si 6

Mai multi tineri din sectorul 6, cu sprijinul Asociatiei nonprofit "Miscarea Tinerilor Europeni", au organizat la intrarea in Parcul Drumul Taberei doua locuri pentru colectarea de ajutoare destinate sinistratilor din zonele afectate de ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.07.2005 - 00:00
Mai multi tineri din sectorul 6, cu sprijinul Asociatiei nonprofit "Miscarea Tinerilor Europeni", au organizat la intrarea in Parcul Drumul Taberei doua locuri pentru colectarea de ajutoare destinate sinistratilor din zonele afectate de inundatii. Initiatorii acestei actiuni sunt studenti ai unor universitati bucurestene si, impreuna cu o echipa de colegi voluntari, au monitorizat si coordonat activitatea acestor doua centre. Edilii sectorului 6 le-au pus la dispozitie un mijloc de transport necesar deplasarii ajutoarelor colectate catre zonele afectate de inundatii. Aproximativ 300 de oameni din sectorul 6, majoritatea varstnici, s-au solidarizat cu semenii lor, aducand la cele doua corturi articole vestimentare, paturi, articole de uz casnic, produse alimentare de baza si chiar piese de mobilier.
Edilii sectorului 4 au continuat si ei sa trimita ajutoare pentru sinistratii din zonele inundate. Trei tiruri incarcate cu apa minerala, conserve, paine, produse lactate, faina, malai, orez, zahar si articole de imbracaminte au plecat ieri spre judetul Vrancea. Viceprimarul sectorului 4, Radu Silaghi, a adresat din nou un apel catre cetatenii si agentii economici de pe raza sectorului sa vina in ajutorul persoanelor sinistrate, informand ca toate cele patru puncte de colectare a ajutoarelor vor ramane deschise in continuare. Acestea sunt situate la: Big Berceni, Selgros, Parcul Tineretului si sectia Salubritate a Administratiei Domeniului Public si Privat Sector 4, din strada Niculitel nr. 12.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...