15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialPSD Alba isi baga "cartite" in partidele de la Putere

PSD Alba isi baga “cartite” in partidele de la Putere

Conducerea PSD Alba nu este foarte afectata de decizia trecerii unor directori sau primari ai partidului in randurile formatiunilor politice aflate la putere. Presedintele organizatiei judetene, Ioan Rus, a declarat ca cei care au recurs la acest gest dau dovada de “machiavelism” politic si ca partidul are suficiente resurse umane pentru a promova alte persoane, in situatia in care va reveni la putere.
Liderul social-democrat a mentionat ca unii dintre cei care au plecat au anuntat acest lucru, insa altii nu. “Unii directori ne-au spus ca trec la alt partid si am fost de acord pentru ca ii vom folosi.
Ne vom introduce cartite pe langa cei de la putere pentru a obtine informatiile de care avem nevoie”, a mai afirmat presedintele fililei PSD.
Ioan Rus a completat ca cei care au plecat, respectiv care vor pleca, nu vor mai avea ce cauta in PSD. “Cine a plecat este bun plecat. Nu vor mai fi primiti inapoi. Nu vom mai accepta nici primirea unor primari in partid”, a mai spus Rus. El a adaugat ca va fi luata si o hotarare a consiliului judetean al partidului care se va referi la interdictia reprimirii in partid a fostilor membri ai PSD “care s-au vandut pentru a ocupa functii de conducere”.
Dupa pierderea alegerilor parlamentare si prezidentiale, organizatia judeteana a PSD a ramas fara cativa primari care au preferat sa treaca la PNL sau PD pentru a beneficia de protectie. Aceasta fie pentru ca au in “lucru” dosare penale la Politie sau la Parchet, fie pentru ca spera la obtinerea unor fonduri financiare mai mari care sa le permita indeplinirea promisiunilor din campania electorala.
De asemenea, unii directori de institutii au preferat sa se inscrie in partide din actuala coalitie de a nivel judetean pentru a-si mentine functiile privilegiate. Un exemplu concludent este cel al directorului Oficiului pentru Protectia Consumatorilor, Ioan Plesa, care s-a inscris in PUR si a ramas, astfel, la conducerea institutiei.

Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă