Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Prostituate prinse noaptea in flagrant intr-un imobil de pe Calea Plevnei

Mai multe echipe de inspectori ai sectorului 6, insotite de reprezentanti ai Primariei si Politiei Comunitare sector 1 si ai Inspectiei Sanitare de Stat, au actionat, la primele ore ale diminetii de ieri, pentru salubrizarea unui imobil de pe ...

Share

Magdalena Tanasescu 0 comentarii

22.10.2005 - 00:00
Mai multe echipe de inspectori ai sectorului 6, insotite de reprezentanti ai Primariei si Politiei Comunitare sector 1 si ai Inspectiei Sanitare de Stat, au actionat, la primele ore ale diminetii de ieri, pentru salubrizarea unui imobil de pe str. Barierei nr. 1.
Cele doua administratii locale au intervenit impreuna deoarece, conform documentatiilor cadastrale, casa respectiva este situata pe zona de granita dintre cele doua unitati administrative. De fapt, una dintre intrari este improvizata intre imobilele cu numerele 210-212 de pe Calea Plevnei. "Verificarile de astazi (nr. - ieri) s-au produs in urma repetatelor sesizari ale locuitorilor din vecinatate, care au semnalat starea insalubra a imobilului si faptul ca aici se adaposteau abuziv si cateva persoane care practicau prostitutia. Dupa descinderea fortelor de ordine in cursul noptii, au fost prinse in flagrant doua persoane, care au fost preluate de Politia Comunitara sector 1 si conduse la Sectia 3 Politie pentru continuarea cercetarilor", a spus primarul Cristian Poteras.
Imobilul, debransat de la reteaua de apa, a fost salubrizat si sigilat pana la identificarea proprietarului de drept. In urma verificarilor din teren, inspectorii locali au constatat ca accesul in imobil se putea face doar pe intrarea din sectorul 1, deoarece cea improvizata pe teritoriul sectorului 6 era blocata, putand fi deschisa doar prin interior.

Citește totul despre:

Comentarii