Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proprietarii de garaje s-au inghesuit sa-si plateasca taxele

Inceperea actiunii de inmatriculare a garajelor a dus la marirea numarului de contribuabili din sectorul 4 care s-au dus sa-si plateasca taxele. La Directia Generala de Impozite si Taxe Locale (DGITL) din cadrul Primariei Sectorului 4 s-au ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.07.2005 - 00:00
Inceperea actiunii de inmatriculare a garajelor a dus la marirea numarului de contribuabili din sectorul 4 care s-au dus sa-si plateasca taxele. La Directia Generala de Impozite si Taxe Locale (DGITL) din cadrul Primariei Sectorului 4 s-au prezentat, in ultima saptamana, 125 de contribuabili pentru a obtine numarul de identificare al garajului si a achita taxa de 460.000 de lei vechi. Aceasta actiune de identificare ii priveste pe toti proprietarii garajelor deja amplasate, indiferent ca sunt sau nu in evidenta fiscala a DGITL Sector 4 - Serviciul Constatare Taxe Domeniul Public. Cei care nu sunt luati in evidenta fiscala a DGITL Sector 4 vor prezenta urmatoarele acte (in original si copie): carte de identitate sau buletin de identitate, actul de dobandire a garajului si schita amplasamentului. Proprietarii de garaje se pot prezenta la sediul DGITL din Calea Serban Voda nr. 43 (vizavi de fostul restaurant "Budapesta") pana pe 30 septembrie a.c., urmand ca dupa aceasta data sa inceapa demolarea garajelor care nu au fost luate in evidenta si nu au afisat numarul de identificare. Cetatenii din sector pot obtine informatii suplimentare la telefonul 336.55.02 - DGITL Sector 4 - Serviciul Constatare Taxe Domeniul Public sau pot accesa pagina de Internet www.dgitl4.ro. Contribuabilii isi mai pot achita taxele la sediul DGITL din Soseaua Oltenitei nr. 37-39, sector 4.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...