Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proiect PHARE finalizat cu succes

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta a derulat, in acest an, in parteneriat cu institutia similara din Dobrici, Bulgaria, proiectul "Euro-Dobrogea", cofinantat prin programul PHARE de cooperare transfrontaliera ...

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

22.11.2005 - 00:00
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta a derulat, in acest an, in parteneriat cu institutia similara din Dobrici, Bulgaria, proiectul "Euro-Dobrogea", cofinantat prin programul PHARE de cooperare transfrontaliera Romania-Bulgaria. Programul reprezinta cea mai importanta sursa de finantare existenta pentru actiuni care vizeaza regiunile de granita. Proiectul se finalizeaza astazi cu o conferinta de presa. Reprezentantii CCINA afirma ca in cadrul proiectului "Euro-Dobrogea" au fost derulate activitati de constientizare a comunitatilor locale asupra conceptului european de cooperare transfrontaliera, a avantajelor si dificultatilor relatiilor de tip transfrontalier, precum si activitati de dezvoltare a capacitatii de a initia parteneriate sau proiecte competitive si cu valoare adaugata. Printre activitatile finalizate se numara publicarea unui ghid de cooperare transfrontaliera, disponibil pe hartie, CD-ROM si pe internet, organizarea unei sesiuni de instruire si transfer de bune practici europene, organizarea Clubului Euro-Dobrogea, un cadru structurat si permanent de parteneriat romano-bulgar, care a oferit sansa companiilor, autoritatilor locale, ONG-urilor si institutiilor de invatamant romanesti si bulgaresti participante la proiect de a se intalni si initia proiecte concrete.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...