Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Programul saptamanal de oprire a apei

Luni. Intre orele 9 si 17, se va opri alimentarea cu apa la consumatorii de pe: Bd. Iuliu Maniu nr. 6 - Universitatea Politehnica Bucuresti. Marti. De la ora 10 si pana miercuri, ora 6, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul ...

Share

Rl online 0 comentarii

20.06.2005 - 00:00
Luni. Intre orele 9 si 17, se va opri alimentarea cu apa la consumatorii de pe: Bd. Iuliu Maniu nr. 6 - Universitatea Politehnica Bucuresti.
Marti. De la ora 10 si pana miercuri, ora 6, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Soseaua Stefan cel Mare - intre Vasile Lascar si Barbu Vacarescu, Tunari nr. 62-64, Galati nr. 207-209, Ghiocei 30, Nastase Pamfil nr. 53, Spitalul Sf. Stefan, Aleea Circului si Soseaua Stefan cel Mare nr. 15-17 si IGPR. Intre orele 9-21 se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Bd. Theodor Pallady, Lemnisor si Papahagi - blocurile 132, 122, 123, 124, V11, V10, 17, J30 si J5. Intre orele 10-13, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Anastasie Panu, Foisorului, Bd. Octavian Goga, Nerva Traian, Emil Garleanu si Moruzi Alexandru Voievod.
Miercuri. Intre orele 9-23 se va resimti presiune redusa la consumatorii din perimetrul strazilor: Calea Dorobanti - intre Piata Dorobanti si Stefan cel Mare, Tudor Stefan, Calea Floreasca si Soseaua Stefan cel Mare si se va opri apa la consumatorii de pe strazile Stefan Negulescu si Marcel Andreescu.
Joi. Intre orele 10-13 nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazii Baba Novac nr. 2-6. Intre orele 9-21, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Bd. 1 Decembrie 1918 - intre Postavarului si Theodor Pallady. Intre orele 9-21 nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Soseaua Oltenitei - intre Lunca Barzesti si Vitan Barzesti, Mariuca, precum si UM din Soseaua Oltenitei si UM Pompieri de pe Soseaua Vitan Barzesti.
Vineri. Intre orele 9-23, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Calea Dorobanti, Soseaua Stefan cel Mare, Tudor Stefan, Calea Floreasca, Marcel Andreescu, Stefan Negulescu si T. Iliescu. Intre orele 9-14 se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Aleea Textilistilor, Bd. Muncii, Bd. 1 Decembrie 1918, Lucretiu Patrascanu, precum si la punctul termic din zona.
Apa Nova a luat aceste masuri in vederea realizarii lucrarilor de modernizare a sistemului de alimentare cu apa al Capitalei.

Citește totul despre:

Comentarii