14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialProgramul saptamanal de oprire a apei

Programul saptamanal de oprire a apei

Luni. Intre orele 9 si 17 se va opri alimentarea cu apa la consumatorii de pe Bd. Iuliu Maniu nr. 6 – Universitatea Politehnica Bucuresti.
Marti. De la ora 10 si pana miercuri, ora 6 nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul: Soseaua Stefan cel Mare – intre Vasile Lascar si Barbu Vacarescu, Tunari nr. 62-64, Galati nr. 207-209, Ghiocei 30, Nastase Pamfil nr. 53, Spitalul Sf. Stefan, Aleea Circului si Soseaua Stefan cel Mare nr. 15-17 si IGPR. Intre orele 9 si 21 se va opri apa la consumatorii din perimetrul: Bd. Theodor Pallady, Lemnisor si Papahagi – blocurile 132, 122, 123, 124, V11, V10, 17, J30 si J5. Intre orele 10 si 13 se va opri apa la consumatorii din perimetrul: Anastasie Panu, Foisorului, Bd. Octavian Goga, Nerva Traian, Emil Garleanu si Moruzi Alexandru Voievod.
Miercuri. Intre orele 9 si 23 se va resimti presiune redusa la consumatorii din perimetrul: Calea Dorobanti – intre Piata Dorobanti si Stefan cel Mare, Tudor Stefan, Calea Floreasca si Soseaua Stefan cel Mare si se va opri apa la consumatorii de pe strazile Stefan Negulescu si Marcel Andreescu.
Joi. Intre orele 10 si 13 nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazii Baba Novac nr. 2-6. Intre orele 9 si 21 se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul: Bd. 1 Decembrie 1918 – intre Postavarului si Theodor Pallady. Intre orele 9 si 21 nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul: Soseaua Oltenitei-intre Lunca Barzesti si Vitan Barzesti, Mariuca, precum si UM din Soseaua Oltenitei si UM Pompieri de pe strada Vitan Barzesti.
Vineri. Intre orele 9 si 23 se va opri apa la consumatorii din perimetrul: Calea Dorobanti, Soseaua Stefan cel Mare, Tudor Stefan, Calea Floreasca, Marcel Andreescu, Stefan Negulescu si T. Iliescu. Intre orele 9 si 14 se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul: Aleea Textilistilor, Bd. Muncii, Bd. 1 Decembrie 1918, Lucretiu Patrascanu, precum si la punctul termic din zona.
Apa Nova a luat aceste masuri in vederea realizarii lucrarilor de modernizare a sistemului de alimentare cu apa a Capitalei.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă