Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Programul saptamanal de oprire a apei

Marti. Intre orele 8.30 si 20, se va opri apa la la consumatorii din perimetrul strazilor: Nerva Traian, Intrarea Traian Demetrescu, Ion Minulescu, Morilor, Vlad Dracu, Logofat Tautu, Octavian, Foisor, Scoala Generala, Timpuri Noi, precum si la ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Marti. Intre orele 8.30 si 20, se va opri apa la la consumatorii din perimetrul strazilor: Nerva Traian, Intrarea Traian Demetrescu, Ion Minulescu, Morilor, Vlad Dracu, Logofat Tautu, Octavian, Foisor, Scoala Generala, Timpuri Noi, precum si la SH 3 si 21 Marasesti. Intre orele 9 si 13, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Calea Mosilor nr. 256-270 si Bd. Carol nr. 65. Intre orele 8 si 24, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Inginerilor, Polovraci, Stavilarului, Tuzla, Berechet- intre Bd. Lacul Tei si Ghica Tei.
Miercuri. Intre orele 8.30 si 18, se va opri alimentarea cu apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Giurgiului, Ghimpati, Targu Frumos, Stoian Militaru, SRP Livada si Alunisului. Intre orele 9 si 20, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Turda - intre Iordache Golescu si Bd. Ion Mihalache.
Joi. Intre orele 8.30 si 22, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Bd. 1 Decembrie 1918, Liviu Rebreanu, Zavideni si Postavarului. Intre orele 9-22, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Ion Mihalache - intre Aviator Popisteanu si Calea Grivitei.
Vineri. Intre orele 9 si 22, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Pecineaga, Pricopani si Rahova. Apa Nova a luat aceste masuri pentru a se putea efectua lucrarile de modernizare a sistemului de alimentare cu apa al Capitalei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...