Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Program de escalada pentru copii in Colentina

Un panou de escalada de sase metri instalat azi in parcarea complexului comercial Carrefour din Colentina, iar actiunea reprezinta debutul unui program inedit Ð "Escalada de la mic la mare", initiat de Alpin Club Carpatic Junior si compania ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.07.2005 - 00:00
Un panou de escalada de sase metri instalat azi in parcarea complexului comercial Carrefour din Colentina, iar actiunea reprezinta debutul unui program inedit Ð "Escalada de la mic la mare", initiat de Alpin Club Carpatic Junior si compania gazda. "Programul se adreseaza in special tinerilor, vizand atragerea acestora catre practicarea unor activitati sportive deosebit de spectaculoase si cu numeroase valente educative. Se lanseaza astfel o alternativa de petrecere a timpului liber, dar si o provocare incitanta pentru publicul vizat. Sport deosebit de spectaculos, care imbina calitatile fizice precum forta, mobilitatea, supletea cu cele de natura psihiologica: tenacitatea, curajul, perseverenta, vointa, escalada a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare puternica in multe tari ale lumii, patrunzand si in Romania. Fiind un sport care se practica pe verticala, reuseste sa atraga, prin spectacolul pe care il ofera, atentia si privirile publicului oriunde este practicat", explica Andreea Copaescu membru "Apin Club Carpatic Junior". Panoul va fi deschis de luni pana vineri intre orele 16.00 si 21.30, iar sambata si duminica intre orele 10.00 si 21.00. Organizatorii spun ca activitatile desfasurate in cadrul programului vor fi practicate in conditii de maxima siguranta, iar accesul la panou nu va fi permis decat sub stricta supraveghere.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...