12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPrioritatile liberalilor constanteni

Prioritatile liberalilor constanteni

Adoptatea si modificarea unor legi sunt prioritatile PNL pentru aceasta perioada.

Motiunea pe care PSD
se pregateste sa o depuna pentru a sanctiona activitatea Guvernului nu mai este in centrul atentiei membrilor PNL. Senatorul Puiu Hasotti si presedintele filialei de la Constanta a PNL, Gheorghe Dragomir, au sustinut ca atentia conducerii partidului si a parlamentarilor este concentrata asupra adoptarii sau modificarii unor acte normative ce trebuie sa produca efecte.
Proiectele legilor votului uninominal, lustratie si regimul constructiilor si achizitiilor publice sunt, in acest moment, prioritare.
Pentru a dovedi ca nu sustin o idee doar pentru a capta atentia, liberalii au renuntat sa mai construiasca intr-unul dintre parcurile orasului.
Senatorul liberal Puiu Hasotti a sustinut ca eventualele discutii cu PSD nu inseamna ca intre cele doua partide colaborarea este posibila. "Dialogul", in opinia senatorului liberal, ar trebui sa se poarte intre reprezentantii tuturor partidelor, indiferent de zona pe care o ocupa in spectrul politic.
Atat Hasotti, cat si Dragomir sunt convinsi ca vor exista atat parlamentari PSD, dar si PD care nu vor vota motiunea, iar "sursele" sunt chiar membrii celor doua partide.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...
Ultima oră
Pe aceeași temă