Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Capitalei dă 43.000 de euro pentru un film de 10 minute de prezentare a Bucureştiului

Primăria Municipiului Bucureşti va plăti 183.000 lei (circa 43.000 de euro) pentru un film de 10 minute de prezentare a Capitalei, care are drept principal obiectiv "creşterea gradului de atractivitate şi a calităţii informaţiei ...

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

10.11.2010 - 12:12

Primăria Municipiului Bucureşti va plăti 183.000 lei (circa 43.000 de euro) pentru un film de 10 minute de prezentare a Capitalei, care are drept principal obiectiv "creşterea gradului de atractivitate şi a calităţii informaţiei oferite celor care vizitează oraşul, cât şi potenţialilor turişti", anunţă NewsIn.

Licitaţia pentru alegerea realizatorului filmului va avea loc la 18 noiembrie, conform unui anunţ de participare publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice.

Filmul va fi împărţit în trei secţiuni. Prima, cu durata de trei minute, va cuprinde "aspecte privind mediul de afaceri şi posibilităţile business în Capitală". A doua secţiune, tot de trei minute, ar urma să conţină prezentarea "culturii şi a tradiţiilor Capitalei", iar a treia secţiune, cu durata de patru minute, va avea titlul "Bucureşti - capitală europeană modernă (accommodation, clubbing, shopping, evenimente cultural-artistice)".

Edilii spun că acest film va fi integrat unei serii de iniţiative ce au ca scop creşterea vizibilităţii Bucureştiului ca oraş turistic. Astfel, primăria "a elaborat şi urmează să implementeze o serie de proiecte menite să contribuie la transformarea Capitalei într-o destinaţie turistică importantă pe harta Europei", conform caietului de sarcini al licitaţiei.

Filmul trebui să prezinte Bucureştiul "ca un oraş tânăr, plin de viaţă, în care turistul occidental se poate acomoda uşor, se poate relaxa sau distra, şi nu în ultimul rând - ca o capitală vie, un mediu propice dezvoltării afacerilor sau organizării de conferinţe profesionale", se mai arată în anunţul de participare.

Citește totul despre:

Comentarii