19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialPresedintele PNL Arad ar renunta la functie pentru un post de ministru

Presedintele PNL Arad ar renunta la functie pentru un post de ministru

Presedintele PNL Arad, deputatul Titu Gheorghiof, este dispus sa renunte la candidatura pentru inca un mandat in fruntea organizatiei judetene in schimbul unui post de ministru. Dupa ce, in urma cu o saptamana, el a anuntat ca este dispus sa se inscrie in cursa pentru obtinerea functiei de lider al liberalilor aradeni, acum el a spus ca se gandeste pe cine va sustine la alegerile din luna decembrie.
“Pentru ca au mai ramas doua luni pana la alegeri, trebuie sa ma hotaresc si sa spun ca ma gandesc pe cine sa sprijin la presedintia filialei”, a afirmat deputatul.
Referitor la anuntarea intentiei de a candida pentru un nou mandat, Gheorghiof a afirmat ca a dorit sa vada reactia celor care si-au anuntat participarea la alegerile pentru sefia organizatiei.
“Am vrut sa dau un raspuns unora si sa vad modul in care se coaguleaza unii oameni derutati, intrati in vrie datorita declaratiei mele”, a adaugat presedintele filialei PNL. El a completat ca deja poarta discutii la nivel central al partidului pentru preluarea postului de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, in cazul in care Bogdan Olteanu va fi numit presedintele Camerei Deputatilor.
Pana in prezent, cinci liberali si-au anuntat intentia de candida pentru ocuparea functiei de presedinte al organizatiei judetene a PNL, la alegerile din decembrie. Astfel, alaturi de Gavril Popescu si Sever Jurca, in cursa s-au mai inscris prefectul judetului, Cristian Stragea, deputatul Mihai Calimente, dar si secretarul executiv al filialei, Cornel Haristiade.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...
Ultima oră
Pe aceeași temă