Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Plantari de toamna in sectorul 3

Angajatii Administratiei Domeniului Public Sector 3 au inceput plantarile de toamna pe spatiile verzi in cadrul programului "Mediul curat conteaza". In ultima saptamana, muncitorii au plantat peste 2000 de arbusti rasinosi, 65 de arbori si 7100 ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.11.2005 - 00:00
Angajatii Administratiei Domeniului Public Sector 3 au inceput plantarile de toamna pe spatiile verzi in cadrul programului "Mediul curat conteaza". In ultima saptamana, muncitorii au plantat peste 2000 de arbusti rasinosi, 65 de arbori si 7100 fire de flori. De asemenea, au fost toaletati 28 de arbori si au fost montate 210 borduri si cosuri de gunoi. Au fost gazonati peste 200 de metri patrati de spatiu verde si s-au montat 438 de bucati de gard metalic.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...