Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Piata Crangasi va fi redeschisa la 1 august

De la 1 august, bucurestenii isi vor putea face din nou cumparaturile din Piata Crangasi, care va fi redeschisa dupa efectuarea unor lucrari de reamenajare. Scopul principal a fost ca piata sa aiba un aspect curat si civilizat, dorit de cetatenii ...

Share

Rl online 0 comentarii

26.07.2005 - 00:00
De la 1 august, bucurestenii isi vor putea face din nou cumparaturile din Piata Crangasi, care va fi redeschisa dupa efectuarea unor lucrari de reamenajare. Scopul principal a fost ca piata sa aiba un aspect curat si civilizat, dorit de cetatenii din zona. Pe perioada cat piata a fost administrata de SC Crangasi numerosi cetateni s-au adresat primariei si au cerut, in primul rand, salubrizarea incintei. Cumparatorii au mai dorit amenajarea unor spatii destinate comercializarii in conditii igienico-sanitare corespunzatoare a unor produse precum lactate, carne si legume-fructe. In acest sens, edilii au inceput lucrarile imediat dupa denuntarea unilaterala a contractului de asociere cu administratorul privat si recuperarea patrimoniala a bunurilor aflate in administrarea Administratiei Pietelor Sector 6. Autoritatile locale au trecut la reamenajarea si recompartimentarea pe grupe de produse a acestei piete.
Astfel, spatiul a fost salubrizat, zugravit, tarabele au fost placate cu gresie pentru a conferi un standard sporit de igiena. A fost reamenajata hala de lactate, care nu mai functiona din perioada in care piata era administrata de firma privata deoarece avizul Directiei Sanitar-Veterinare i-a fost retras.
Pentru a se elimina comertul ambulant din perimetrul Pietei Crangasi, Administratia Pietelor Sector 6 a incheiat un contract cu o firma de paza.
Agentii de paza ii vor indeparta pe vanzatorii ambulanti si vor elibera caile de acces catre piata. "In aceasta perioada facem toate demersurile necesare ca, incepand cu 1 august, locuitorii cartierului Crangasi sa isi poata face din nou cumparaturile civilizat, in conditii de igiena si siguranta in incinta Pietei Crangasi. Vreau sa ii asigur pe cetateni ca nu vom tolera ca unii administratori privati ai unor piete sa dea dovada de lipsa de respect si sa prejudicieze autoritatea locala sau interesul cetatenilor", a declarat Cristian Poteras, primarul sectorului 6.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...