Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 7.000 de pensionari licentiati asteapta recalcularea

Numerosi pensionari bucuresteni ne-au sesizat ca au depus dosarele pentru recalcularea perioadei de facultate inca de acum doi ani si nici pana acum nu au primit noua decizie. Acestia s-au pensionat inainte de 1 aprilie 2001 si inainte de ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.02.2005 - 00:00
Numerosi pensionari bucuresteni ne-au sesizat ca au depus dosarele pentru recalcularea perioadei de facultate inca de acum doi ani si nici pana acum nu au primit noua decizie. Acestia s-au pensionat inainte de 1 aprilie 2001 si inainte de declansarea amplei operatiuni de reacalculare a tuturor pensiilor din aceasta perioada s-a adoptat o legislatie potrivit careia pentru anii de facultate efectuati la cursurile de zi se stabileste un punctaj care aduce cateva sute de mii de lei vechii pensii. Potrivit Raportului de activitate al Casei de Pensii a Municipiului Bucuresti, pentru 11 luni ale anului trecut, dintr-un numar de 50.720 cereri de recalculare, conform prevederilor Legii 276/2004, s-a solutionat, pana la 1 decembrie 2005, un numar de 43.112 cereri.
Oficiali ai CPMB ne-au declarat ca la ora actuala situatia este mai buna, in sensul ca cererile pensionarilor licentiati din sectorul 5 s-au terminat de solutionat, iar deciziile pentru ceilalti solicitanti se vor rezolva in cateva luni. Acestia vor primi banii cuveniti cumulat, din luna urmatoare depunerii cererii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...