Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 40.000 de constanteni nu respecta legea

Declaratiile de venit global au fost depuse de 73% din contribuabilii constanteni care aveau aceasta obligatie legala. Potrivit statisticii intocmite de Directia Generala a Finantelor Publice Constanta, dintr-un total de 148.102 contribuabili au ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Declaratiile de venit global au fost depuse de 73% din contribuabilii constanteni care aveau aceasta obligatie legala. Potrivit statisticii intocmite de Directia Generala a Finantelor Publice Constanta, dintr-un total de 148.102 contribuabili au depus declaratii 107.995 dintre ei. Datele au fost centralizate in data de 6 iunie. DGFP anunta ca, dupa termenul legal de 16 mai 2005, au mai fost depuse nu numar de 3.010 declaratii. Situatia finala a depunerii declaratiilor de venit global pentru veniturile realizate de contribuabili in anul 2004 va fi transmisa dupa desigilarea tuturor plicurilor cu declaratii de venit sosite prin posta. Contribuabilii care au intarziat sunt pasibili de amenzi care ajung pana la un milion de lei. Mentionam ca acesta este ultimul an cand s-a aplicat globalizarea veniturilor, la care se va renunta incepand din 2006, datorita introducerii cotei unice de impozitare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...