Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 300 de cereri pentru situatia juridica a imobilelor

Cetatenii din sectorul 3 au depus 330 de cereri la Serviciul Fond Funciar si Registrul Agricol din cadrul Primariei Sectorului 3 prin care se solicita date privind situatia juridica a unor imobile. Solicitarile au fost formulate de persoane ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.11.2005 - 00:00
Cetatenii din sectorul 3 au depus 330 de cereri la Serviciul Fond Funciar si Registrul Agricol din cadrul Primariei Sectorului 3 prin care se solicita date privind situatia juridica a unor imobile. Solicitarile au fost formulate de persoane fizice, instante judecatoresti si servicii din cadrul primariei.
Actele necesare pentru obtinerea situatiei juridice a imobilelor sunt: un extras de plan topografic actual - scara 1/2000 sau 1/500 - cu delimitarea zonei pentru care este facuta solicitarea si o cerere. Persoanele interesate se pot adresa Serviciului Fond Funciar si Registrul Agricol din cadrul Primariei Sectorului 3 cu sediul pe strada Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, etaj 3, camerele 322, 323, 324. Programul de lucru cu publicul este dupa urmatorul orar: luni, miercuri si joi-intre orele 9-19; marti si vineri Ð intre orele 9-17 si sambata Ð intre orele 9-14.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...