Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 100 de cadre medicale din Bihor, pe lista concedierilor

Aproximativ 100 de medici si asistente din judetul Bihor isi vor pierde locul de munca. Potrivit reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Bihor, Ministerul Sanatatii le-a comunicat, faptul ca, pana in 1 iunie, 2% din personalul medical din ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
Aproximativ 100 de medici si asistente din judetul Bihor isi vor pierde locul de munca. Potrivit reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Bihor, Ministerul Sanatatii le-a comunicat, faptul ca, pana in 1 iunie, 2% din personalul medical din judet trebuie concendiat.
Dr. Rittli Ladislau, directorul DSP Bihor, a declarat ca disponibilizarile vor fi facute de conducerile spitalelor din Oradea si din judet. Acesta, a mai spus ca nu au fost stabilite criteriile dupa care vor fi facute aceste concedieri si ca, probabil, cei care isi vor pierde locul de munca vor fi medicii si asistentele care sunt incadrati pe posturile vacante. In prezent, in judetul Bihor, la cele 16 unitati spitalicesti sunt angajate circa 4.000 de persoane.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...