Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parteneriat romano-german pentru dezvoltarea competentelor functionarilor

Institutul National de Administratie si Goethe Institut Bucuresti deruleaza un program sustinut financiar de Guvernul Federal German, privind dezvoltarea competentelor lingvistice ale functionarilor publici. Proiectul include sustinerea, de catre ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.11.2005 - 00:00
Institutul National de Administratie si Goethe Institut Bucuresti deruleaza un program sustinut financiar de Guvernul Federal German, privind dezvoltarea competentelor lingvistice ale functionarilor publici. Proiectul include sustinerea, de catre Goethe Institut, a unor cursuri gratuite de limba germana, pentru angajatii din cadrul Institutului National de Administratie, Ministerului Administratiei si Internelor, Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si Unitatii Centrale pentru Reforma in Administratia Publica. Aceeasi oferta privind organizarea de cursuri gratuite de limba germana a fost facuta de catre Goethe Institut si Ministerul Afacerilor Externe, cursurile aflandu-se deja in derulare. Prima parte a proiectului se va desfasura in perioada noiembrie 2005-februarie 2006, iar cea de-a doua, in intervalul februarie-aprilie 2006. In cadrul Strategiei de formare continua a functionarilor publici, unul dintre obiectivele principale se refera la dezvoltarea competentelor necesare pentru sprijinirea procesului de reforma si de integrare europeana.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...