10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPaintball in statiunea Neptun

Paintball in statiunea Neptun

La numai cativa metri distanta de aleea de acces catre plaja “La steaguri” din statiunea Neptun, si-a redeschis portile “campul de lupta” destinat iubitorilor de paintball. Zona rezervata acestui joc este destul de intinsa si a fost reamenajata, astfel incat sa poate gazdui cat mai multi “razboinici”. Mai exact, pe langa transee exista tot felul de obiecte, printre care butoaie si saci umpluti cu nisip, in spatele carora se pot ascunde “soldatii” de adversari. Cei care detin acest spatiu ne-au declarat ca jocul este cu atat mai frumos si captivant cu cat reuneste mai multe persoane. Clubul este deschis intre orele 9.00 si 21.00, cu posibilitate de prelungire in cazul in care clientii doresc sa se impuste reciproc mai mult timp.
Pentru o ora de distractie, ce consta in folosirea unor arme incarcate cu bile pline de vopsea, turistii trebuie sa plateasca 250.000 de lei. Batalia in sine nu costa nimic, in schimb, pentru echipament se plateste 100.000 de lei, iar pentru cele 50 de bile umplute cu vopsea de diferite culori, 150.000 de lei. Cei care doresc mai multa munitie trebuie sa achite in plus 3.000 lei pentru fiecare bila. Un soldat pregatit asa cum se cuvine trebuie sa aiba in dotare o arma de joc, combinezon, casca, manusi si 50 de bile.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă