Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O nouă promisiune: pasajul Piața Sudului, finalizat până pe 30 iunie

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat miercuri că stadiul lucrărilor la Pasajul Piața Sudului depășește 50% și că ar putea fi finalizat până pe 30 iunie.

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 30.03.2016 - 15:56

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat miercuri că stadiul lucrărilor la Pasajul Piața Sudului depășește 50% și că ar putea fi finalizat până pe 30 iunie, informează Agerpres.

"În trei luni s-a rezolvat ceea ce nu s-a rezolvat în trei ani. Am discutat cu constructorul, cu proiectantul și consultantul, toți or să livreze tot ce trebuie livrat, astfel încât să nu se mai facă blocaje, s-au deviat tot ce a însemnat utilități în zonă. (...) Sunt optimist, lucrările pot să se termine până pe 30 iunie, se vor termina pe 30 iunie, o să îmi mut și biroul aici, o oră pe zi voi fi pe șantier, astfel încât să nu se ivească blocaje și lucrurile să meargă de la sine. De mâine mi se va aduce containerul și voi avea aici un loc în care o să vin și o să supraveghez lucrările. (Stadiul lucrărilor este — n.r.) undeva la 53%", a spus Sava cu prilejul unei vizite de lucru la șantierul de la pasaj.

El a cerut constructorului să se lucreze în mai multe schimburi, inclusiv sâmbăta și duminica, să se suplimenteze și utilajele și forța de lucru, astfel încât la 30 iunie să fie finalizată lucrarea.

"De pe 19 aprilie, lucrările se vor muta în zona Văcărești, circulația va fi dată pe tronsonul între cei doi pereți, între cele două accese la subteran și se va descărca odată spre Nițu Vasile și odată va trece spre Berceni și șoseaua Olteniței (...) S-a suplimentat și numărul de echipaje de Poliție care ajută la defluirea traficului", a mai spus Sava.

Acesta a informat că sunt deja comandate scările rulante și lifturile pentru pasajele pietonale și că specialiștii au venit să ia dimensiunile exacte, ca la montaj să nu aibă probleme.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...