10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMuncitorii agricoli se pot inscrie pentru a pleca in strainatate

Muncitorii agricoli se pot inscrie pentru a pleca in strainatate

Solicitantii de locuri de munca in strainatate in domeniul agricol se pot inscrie in perioada 23-24 iunie in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca din strada Valter Maracineanu nr. 1-3. Solicitantii trebuie sa fie barbati cu varste intre 20 si 40 de ani.
Documentele necesare pentru inscriere sunt urmatoarele: copie dupa buletinul sau cartea de identitate; copie dupa pasaport cu valabilitatea de minimum sase luni; fisa personala (tipizat OMFM); CV in limba romana (tipizat OMFM); copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare; copie legalizata a carnetului de munca (toate paginile scrise) sau o declaratie pe propria raspundere, legalizata la notariat, ca solicitantului nu i s-a intocmit carnet de munca; adverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos; cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale (valabilitate o luna); declaratie pe propria raspundere, legalizata la notariat, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate; declaratie pe propria raspundere, legalizata la notariat, din care sa rezulte numarul de copii minori pe care solicitantul ii are in intretinere; documente care sa ateste experienta in agricultura si doua fotografii tip pasaport.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca nu percepe nici un fel de taxe si comisioane. Persoanele care vor prezenta documente falsificate, fie prin stergerea sau adaugarea in mod intentionat a unor date din cuprinsul inscrisului, fie prin contrafacerea intregului inscris, la inregistrarea dosarului personal in baza de date, vor fi denuntate politiei. Vor fi acceptate numai dosarele complete.

Cele mai citite

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă