Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Modularea raspunsului imun cu vaccin stafilococic in boala parodontala

Cartea, aparuta la Editura Universitatii din Pitesti, scrisa de doctorul Teodor Georgescu, este structurata in mai multe parti: morfo-fiziologia parodontiului; fiziologia paradontiului; etiologia bolii parodontale; diagnosticul si tratamentul ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Cartea, aparuta la Editura Universitatii din Pitesti, scrisa de doctorul Teodor Georgescu, este structurata in mai multe parti: morfo-fiziologia parodontiului; fiziologia paradontiului; etiologia bolii parodontale; diagnosticul si tratamentul bolii parodontale; modelarea raspunsului imun cu vaccin stafilococic D; exemple de realizare a metodei de imunoterapie cu "vaccin stafilococic D". Cartea este utila atat medicului, studentului, cat si cercetatorului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...