6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialModificari in circulatia trenurilor intre Bucuresti si Constanta

Modificari in circulatia trenurilor intre Bucuresti si Constanta

Din cauza inceperii reabilitarii tronsonului de cale ferata Bucuresti-Constanta, circulatia feroviara pe sectiunile care intra in acest program se va desfasura dupa alte orare astfel incat sa nu existe probleme in transportul feroviar. In plus, lucrarile de modernizare ce se vor desfasura in perioada 25.04.2006-15.11.2006 in statia CF Baneasa si la podurile CF Miorita si Herastrau, in intervalul vor afecta linia curenta Bucuresti Nord-Baneasa-Pantelimon, care va fi inchisa traficului feroviar.
Circulatia trenurilor de calatori si de marfa se va face pe traseul Bucuresti Nord-Chitila-Buftea-Mogosoaia-Otopeni-Voluntari-Pasarea-Constanta sau pe ruta Bucuresti Obor-Pantelimon-Pasarea-Constanta.
Amintim faptul ca lucrarile de reabilitare a tronsonului Bucuresti-Constanta se vor desfasura etapizat, pe trei tronsoane, finantate astfel: Bucuresti Nord-Baneasa si Fetesti-Constanta, cu finantare JBIC si Guvernul Romaniei, valoarea totala a proiectului fiind de 356,3 milioane euro, din care JBIC – 183 milioane euro si Guvernul Romaniei – 173,3 milioane euro; Bucuresti Baneasa-Fundulea-Fetesti, cu finantare ISPA si Guvernul Romaniei, valoarea totala a proiectului fiind de 308,9 euro din care: ISPA – 231,7 euro si Guvernul Romaniei – 77,2 euro.
Calatorii sunt rugati sa solicite la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara informatii privind modificarile si intarzierile care vor aparea in circulatia trenurilor din cauza lucrarilor desfasurate la infrastructura feroviara.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă