12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialModificari de program pentru denominare

Modificari de program pentru denominare

DITL Sector 1

Directia Impozite si Taxe Locale Sector 1 va derula in conditii normale programul de incasare in numerar, inclusiv in zilele nebancare de 30 iunie si 1 iulie a.c. Contribuabilii vor achita sumele datorate in numerar la oricare dintre sediile DITL Sector 1, situate in Piata Amzei nr. 13, Calea Grivitei nr. 115, Calea Grivitei nr. 208, Str. Pajurei nr. 13, Str. Borsa nr. 27, Str. General Berthelot nr. 55, Str. Garlei nr. 2 si la Primaria Sectorului 1. In cele doua zile nebancare, plata sumelor se va realiza cu bancnote si monede din vechea emisiune monetara a Bancii Nationale a Romaniei (moneda veche) aflate in circulatie inaintea datei de 1 iulie 2005.


DVBL Sector 2

Directia Venituri Buget Local Sector 2 isi va modifica programul de incasare a taxelor si impozitelor locale si a amenzilor de circulatie. Cei care doresc sa-si achite taxele si impozitele locale in zilele urmatoare se pot adresa la oricare din cele 67 de oficii postale existente in Bucuresti. Programul cu publicul este: joi, 30 iunie, se vor efectua incasari doar pana la ora 12; in intervalul 30 iunie, ora 12, pana luni, 4 iulie, nu se efectueaza incasari.
Amenzile de circulatie vor fi incasate la Directia Venituri Buget Local, cu sediul in Bd. Garii Obor nr. 10, in zilele de joi, 30 iunie – intre orele 9-19; vineri, 1 iulie – intre orele 9-17; sambata, 2 iulie – intre orele 9-14.


Casieriile RADET

Casieriile RADET nu vor fi afectate de trecerea la leul greu de la 1 iulie. Cetatenii vor putea face plati in mod normal atat la sfarsitul lunii iunie, cat si la inceputul lui iulie. Incasarile se vor face ca si pana acum, in moneda aflata in circulatie, urmand ca din luna iulie sa se faca trecerea treptata la noua moneda.


Amenzi de circulatie in sectorul 6

Serviciul Public pentru Finante Publice Locale a anuntat conditiile de incasare a amenzilor de circulatie cu regim de plata in 48 de ore.
Persoanele care primesc amenda in data de 27 iunie pot achita, la Centrul din Drumul Taberei nr. 40, jumatate din contravaloare pana in data de 29 iunie, ora 12. Cei care vor fi amendati de Politia Rutiera in perioada 28 iunie-3 iulie a.c. pot achita amenzile pe 5 iulie, iar amenzile din data de 4 iulie pot fi platite pana pe 6 iulie a.c. In perioada 30 iunie-4 iulie a.c., toate centrele de colectare ale SPFPL Sector 6 vor fi inchise pentru public.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă