Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Moda beculețelor de Paște din Capitală se extinde și la Constanța. Primăria va cheltui 100.000 de lei pentru decorațiuni

Primăria Constanța va împodobi orașul, în perioada Sărbătorilor Pascale, cu mai multe luminițe și figurine specifice.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 21.03.2017 - 14:18

Primăria Constanța va împodobi orașul, în perioada Sărbătorilor Pascale, cu mai multe luminițe și figurine specifice. Aceasta a achiziționat, prin cumpărare directă, servicii de „furnizare prin închiriere, inclusiv montarea-demontarea unor produse constând în instalații de Paști“. Contractul a fost atribuit unei firme din Cluj-Napoca, pentru suma de 102.984 lei.

În oraș vor fi montate 28 de panouri luminoase de dimensiuni aproximative 6,00x1,5 m, echipate cu perdea luminoasă led de culoare alb rece, cu mesajul “Paște Fericit!“, potrivit datelor publicate pe SEAP. Se vor monta în sensurile giratorii și 78 de figurine ou cu o înălțime de 1,5 metri, echipate cu furtun luminos de diverse culori combinate (roșu, alb rece, alb cald, albastru, galben, roz, verde). Pe 15 stâlpi se vor amplasa iepurași și ouă, pe un cadru de aluminiu de dimensiuni aproximative 1,20x1,00 m, echipat cu furtun luminos de culoare roșie și alb rece. Pe mai puțini stâlpi, numai cinci, se vor monta figurine luminoase bidimensionale sub forma unei candele. De asemenea, firma din Cluj va monta și figurine tip lumânare plus ou pe 15 stâlpi. Decorațiunile ar trebui să stea pe străzi 15 zile. Și anul trecut în municipiul Constanța, condus de actualul primar PSD Decebal Făgădău (viceprimar atunci), au fost amplasate mai multe decorațiuni de Paște. De Crăciun, primăria a plătit circa 4 milioane de lei pentru iluminatul festiv al orașului. În ciuda acestor cheltuieli, municipiul are încă zeci de străzi neasfaltate, care nu sunt incluse anul acesta în programul de reabilitare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...