Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mircea Zambra, urmarit general pentru o condamnare la trei ani de inchisoare

Bucuresteanul Nicolae Mircea Isopescu Zambra a fost dat in urmarire generala, in baza unui mandat de executare a unei pedepse cu inchisoarea emis, in luna aprilie, de Judecatoria Ploiesti. Zambra are 34 de ani, a fost condamnat la trei ani de ...

Share

Cornel Vilau 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Bucuresteanul Nicolae Mircea Isopescu Zambra a fost dat in urmarire generala, in baza unui mandat de executare a unei pedepse cu inchisoarea emis, in luna aprilie, de Judecatoria Ploiesti. Zambra are 34 de ani, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru inselaciune si se sustrage executarii pedepsei.
In decembrie 2000, acesta a falsificat patru adeverinte de salariat, pe care le-a folosit pentru inducerea in eroare a unei societati bancare, in scopul obtinerii unui credit in valoare de 52 de milioane de lei. In 1994, Zambra, care era si presedinte al Partidului Socialist Progresist, a fost cercetat de Sectia 19 Politie Bucuresti, pentru identitate falsa, intrucat folosea o legitimatie tip Ministerul de Interne, pe numele Daniel Dumitru Burlacu, pentru a cere diferite bunuri de la vanzatorii din mai multe magazine. In decembrie acelasi an, a fost cercetat pentru inselaciune in paguba avutului privat si public, fals si uz de fals. In urma efectuarii unui control economic in cadrul SC "Comturist Adelina" SRL - filiala Cluj, s-a constatat ca in perioada august-septembrie 1994, prin intocmirea in fals a unor contracte de intermediere pentru obtinere de vize a incasat sumele de 7.859.000 lei, 1.770 USD si 3.180 DM, folosite in scopuri personale, fara a-si respecta angajamentele. In martie 2001, Zambra a fost acuzat ca a prejudiciat Regia de Transport Ploiesti cu peste 20 de milioane de lei. In calitate de presedinte al Ligii Nationale a Luptatorilor din Decembrie 1989 pentru cinstirea eroilor martiri, el a indus in eroare 294 de persoane carora le-a promis ca vor beneficia de drepturile Legii 42, privind drepturile revolutionarilor si a eliberat 67 de abonamente de transport false.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...