Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Borbely promite locuinte ANL

Ministrul delegat al Lucrarilor Publice si Amenajarii Tertoriale, Laszlo Borbely, a efectuat ieri o vizita in judetul Constanta, care a inclus localitatile Cernavoda si Eforie. In cadrul intalnirii de la Prefectura Constanta, ministrul a ...

Share

Rl online 0 comentarii

08.09.2005 - 00:00
Ministrul delegat al Lucrarilor Publice si Amenajarii Tertoriale, Laszlo Borbely, a efectuat ieri o vizita in judetul Constanta, care a inclus localitatile Cernavoda si Eforie. In cadrul intalnirii de la Prefectura Constanta, ministrul a declarat ca sumele pentru alimentarea cu apa se vor dubla in acest an. Ca o noutate, proiectele MLPAT se vor axa in principal pe localitatile care au mai putin de 50.000 de locuitori si nu beneficiaza de fonduri de preaderare, cum ar fi Sapard sau Ispa. Laszlo Borbely a atacat problema locuintelor cu risc seismic ridicat, afirmand ca vor primi fonduri de reabilitare, dar numai daca se va face o solicitare de la minister. Ministrul a mai afirmat ca relatiile intre institutiile guvernamentale si autoritatile locale nu mai trebuie politizate. Programul ANL va primi finantare in continuare, a afirmat Laszlo Borbely. Deja s-a decis ca anul viitor vor veni in acest scop 140 de milioane de euro de la Banca Mondiala.
In ceea ce priveste Constanta, la nivelul judetului pana la sfarsitul anului se vor da in folosinta 320 de locuinte, dintre care 230 sunt in Constanta. Mai multi bani vor fi acordati si pentru reabilitarea termica, dar nu s-a mentionat suma exacta despre care este vorba.
Vizita lui Laszlo Borbely s-a incheiat in Eforie, unde ministrul a vrut sa vada personal care este situatia salii de sport, care nu este inca finalizata, si a falezei din localitate, care, dupa cum a afirmat, trebuie consolidata cu bani de la minister.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...